Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-wp-security-and-firewall domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/samakavi/domains/samakav.net/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
کانادایی ­ها ماه رمضان را چطور جشن می­گیرند؟ – سماکاو Skip to content
کانادایی ­ها ماه رمضان را چطور جشن می­گیرند؟

تاریخ انتشار

کانادائی­ها ماه رمضان را چطور جشن می­گیرند؟

کانادا تلاش می­کند، باورهای همه تازه واردان و مهاجران به این کشور را بدون در نظر گرفتن پیشینه­ای که به آن تعلق دارند، بپذیرد و بخشی از این روندِ پذیرش، آگاهی نسبت به تمامی جشن­ها و مراسمات مذهبی مهاجران است.

این کشور به چندفرهنگی بودن و پذیرش مذاهب همه­ی تازه واردان افتخار می­کند. قانون چند فرهنگی کانادا، تضمین می­کند همه­ی افراد حاضر در کشور، صرف­ نظر از وضعیت مهاجراتشان از حق آزادی عقیده، بدون آزار و اذیت برخوردار هستند.

براساس سرشماری که در سال 2021 از سوی اداره­ی آمار این کشور انجام شد، اسلام دومین مذهب رایج در کانادا است. سرشماری اخیر نشان می­دهد در فاصله­ی سال­های 2001 تا 2021، جمعیت مسلمان کانادا از 2% کل جمعیت به 4.9% افزایش یافته است. چیزی در حدود 1.8 میلیون نفر. این سرشماری، رشد جمعیت مسلمان کانادا را به مسئله­ی مهاجرت مربوط می­داند. تقریباً یک چهارم جمعیت این کشور را مهاجران تشکیل می­دهند و داده­ها نشان می­دهند که در فاصله­ی سال­های 2011 تا 2021، در حدود 18.9 درصد از مهاجران به این کشور اعلام داشته­اند مسلمان هستند. اکثرشان در انتاریو زندگی می­کنند که جمعیت مسلمانش 6.7% گزارش شده است.

توجه به جشن

رمضان در واقع نوعی تعطیلات مذهبی برای مسلمانان است که در نهمین ماه تقویم قمری جشن گرفته می­شود. شروع ماه رمضای در سال 2023 (بسته به مکان اقامتتان)، 22 یا 23 مارس و پایان آن 22 آوریل است. این ماه، برای مسلمانان ماه روزه، دعا، تأمل و خیرات است که با عید پایان ماه، یکی از مهم­ترین تعطیلات اسلامی، به پایان می­رسد.

نمایش خبر  نوا اسکوشیا پرستاران را از طریق PNP جذب می کند.

در کانادا، رهبران ارشد سیاسی و تجاری با صدور بیانیه­ها و شرکت­ در افطاری­ها یا میزبانی افطاری­ها، ماه رمضان را گرامی می­دارند. نخست وزیر، بیانیه­ی ویژه­ای به مناسبت ماه مبارک رمضان و قدردانی از کمک­های مسلمانان کانادایی صادر می­کند.

کانادائی­های ساکن شمال کشور امسال روزه­های طولانی­تر دارند

ماه رمضان بسته به سال 29 یا 30 روزه است و میزان ساعات روزه­داری متغیر است. ساعات روزه­داری طی چند سال ممکن است از شب­های طولانی زمستان به روزهای بسیار طولانی­تر بهار یا تابستان برسد.

و این بدان معنی است که وقتی ماه رمضان مصادف با فصل بهار یا تابستان شود، کسانی که در مناطق شمالی­تر کانادا زندگی می­کنند، باید مدت زمان بیشتری را منتظر غروب آفتاب بمانند و تنها یک فاصله­ی کوتاه تا طلوع آفتاب و روزه­ی روز بعد فرصت دارند. در تورنتو، بزرگ­ترین شهر کانادا، مسلمانانی که ماه رمضان امسال را جشن می­گیرند، احتمالاً باید منتظر 13 ساعت روزه­داری در ماه آوریل باشند. کسانی که در وایت هورس هستند، تا پایان ماه چیزی در حدود 15 ساعت بین سحر تا زمان افطار منتظر خواهند ماند.

راه­های دیگر جشن گرفتن

یکی دیگر از جوانب ماه رمضان، کمک به افراد نیازمند است که در میان مسلمانان با عنوان «زکات» شناخته می­شود. زکات صرفاً مبلغی پول است و قاعده بر این است که افرادی که وضع مالی مطلوب و درآمد بالایی دارد، حد معینی از درآمد و سرمایه­شان را به امور خیریه اختصاص دهند. در طول ماه رمضان، سازمان­های خیریه در سرتاسر کانادا مراسم افطاری و سایر رویدادهای بزرگ را برای جمه­آوری پول و کمک­های خیریه جهت کمک به مسلمانان نیازمند، چه در کانادا و چه در خارج از این کشور برگزار می­کنند.

نمایش خبر  چه کسی با مدرک شهروندی می تواند کانادایی شود؟

بیش از 20 مسجد در شهرهای تورنتو، ونکوور، مونترال، ادمونتون و کلگری وجود دارد. مسلمانان در شرایط معمول روزی پنج بار موظف به خواندن نماز هستند، اما در طول ماه رمضان ترغیب می­شوند مدت زمان بیشتری را به نماز و عبادت بگذرانند. برخی مسلمان نیز برای قرائت تراویح (Tarawih) وقت می­گذارند، یعنی در طول این ماه، هر روز بخش­هایی از قرآن را می­خوانند. این کار را می­توان در خانه یا مسجد انجام داد.

عید

ماه رمضان با عید سعید فطر به پایان می­رسد. مراسم این روز به­طور معمول با پوشیدن لباس­های نو و رفتن به مسجد شروع می­شود. بقیه­ی روز نیز به خوردن غذاهای خوب و دیدار با دوستان و خانواده اختصاص دارد. خانواده­ها برای پذیرائی از مهمانان در طول روز و بسته به سنت­هایشان شیرینی­هایی مانند میتای، خرما یا باقلوا خواهند داشت.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/samakavi/domains/samakav.net/public_html/wp-includes/functions.php on line 5464

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/samakavi/domains/samakav.net/public_html/wp-includes/functions.php on line 5464