سازمان مهاجرتی سماکاو، مهاجرت قانونی به کانادا

آینده خود را تسخیر کن

اسپانسری خانواده

ویزای والدین و فرزندان

اگر اقامت دائمی یا شهروندی کانادا را دارید می توانید والدین ، همسر و یا فرزندان زیر ۲۲ سال خود را برای گرفتن اقامت کانادا حمایت کنید.

ویزای توریستی کانادا

ویزای 5 ساله کانادا

ویزای مالتیپل کانادا (ویزای مولتی ) یا چندبار ورود (پنج ساله) به شما اجازه ورود و اقامت موقت در خاک کانادا را به مدت ۶ ماه در هر ورود برای بازه ۵ ساله خواهد داد. دارندگان ویزای مولتی کانادا می‌توانند بدون نیاز دوباره به ویزا تا ۵ سال وارد خاک کانادا شوند. دارندگان این ویزل اجازه تحصیل زیر ۶ ماه را نیز خواهند داشت

پناهندگی در کانادا

دریافت پناهندگی کانادا

طبق قراردادی که کشور کانادا با سازمان ملل امضا کرده است، افرادی که به دلایلی از قبیل مذهب، گرایش جنسی، عضویت در گروه اجتمایی خاص، عقاید سیاسی و یا تبعیض نژادی از طرف نیروی امنیت و پلیس کشورشان تحت خطر مرگ یا شکنجه باشند میتوانند اعلام پناهندگی نمایند. شرط اول این درخواست خروج از کشور مبدا است.

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی

با گرفتن پذیرش از کالج ها و دانشگاه های کانادا میتوانید برای ویزای تحصیلی درخواست کنید. این ویزا به مدت تحصیل شما صادر شده و به شما اجازه کار همزمان با تحصیل در کانادا داده خواهد شد.

ویزای کار کانادا

مهاجرت از طریق تخصص

با در دست داشتن یک پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی قادر خواهید بود برای کار در کانادا درخواست ویزا کنید. در بیشتر مواقع علاوه بر نامه تاییدیه اداره کار کانادا نیز برای نکمیل این درخواست مورد نیاز است.

سرمایه گذاری کانادا

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

بسته به استان مورد علاقه‌تان برای زندگی در کانادا، نیاز به ۲۵۰ تا ۶۰۰ هزار دلار دارایی، ۱۰۰ تا ۴۰۰ هزار دلار قول سرمایه‌گذاری و ۲ سال سابقه مدیریت دارید تا بتوانید ویزای سرمایه گذاری کانادا دریافت کنید. در برخی از موارد میتوانید از امتیاز سفر اکتشافی قبل از تشکیل پرونده نیز بهره مند شوید.

آخرین مطالب درباره ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

مجوز کار پس از فارغ‌التحصیلی

بسیاری از دانشجویان خارجی پس از فارغ‌التحصیل شدن از تحصیلات تکمیلی، مایل هستند اقامت کانادا را دریافت کنند و تجربه کار کانادایی را کسب کنند. دانشجویان واجد شرایط می‌توانند پس از فارغ‌التحصیل شدن در موسسه‌ای کانادایی، برای دریافت مجوز کار پس از پایان تحصیل اقدام...
ویزای تحصیلی کانادا

رد درخواست مجوز تحصیلی

افرادی که برای دریافت مجوز تحصیلی کانادا درخواست داده‌اند اما درخواست آنان رد شده است، می‌توانند از متخصصین این زمینه برای ارسال درخواست مجدد استفاده کنند. رد درخواست مجوز تحصیلی می‌تواند برای متقاضیان ناامیدکننده باشد. قطعا برای متقاضیان مهم است که علت این رد شدن…

ویزای تحصیلی کانادا

قبل از سفر با ویزای تحصیلی

قبل از سفر بهتر است قبل از سفر به کانادا لوازم موردنیاز خود را با حوصله جمع کنید. مدارک موردنیاز را با دقت جمع‌آوری کنید. هیچ چیز را فراموش نکنید و در عین حال بهتر است زودتر شروع کنید و از برنامه‌های تنظیم‌کننده وقت و…

بارگذاری بیشتر

آخرین مطالب درباره ویزای کار کانادا

ویزای کاری کانادا

مسیر جدید پرستاران خانگی

برنامه جدید مهاجرتی با نام پرستاران خانگی با نام‌های Home Child Care Provider Pilot و  Home Support Worker Pilot در لیست روش‌های مهاجرتی قرار گرفت و مسیر اقامت دائم را برای پرستاران واجد شرایطی که در کانادا دو سال سابقه کار کسب کنند فراهم می…

اکسپرس انتری, ویدئو, ویزای کاری کانادا

درباره اکسپرس انتری بیشتر بدانید

اکسپرس انتری یکی از بهترین روش‌ها برای دریافت اقامت کانادا در حال حاضر می‌باشد. این که این روش مناسب چه افرادی است و چگونه باید برای آن اقدام کنید را میتوانید در این ویدئو مشاهده نمایید

بارگذاری بیشتر

آخرین مطالب درباره سرمایه گذاری کانادا

بارگذاری بیشتر

آخرین مطالب درباره ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

تبدیل ویزای توریستی به …

با توجه به اینکه  اخیراً بسیاری ادعا کرده‌اند که می‌شود ویزای توریستی کانادا را به ویزای اقامتی تبدیل کرد لازم است مواردی که درباره ویزای توریستی کانادا بین متقاضیان به‌اشتباه رواج یافته توضیح داده شود: ویزای توریستی محدودیت زمانی ندارد خیر. هنگام ورود به فرودگاه،...
پناهندگی کانادا, ویزای توریستی کانادا

با ویزای توریستی کانادا میشه پناهندگی گرفت؟

برخی افراد هستند که تلاش می‌کنند با گرفتن ویزای توریستی بعد از رسیدن به کشور کانادا درخواست پناهندگی بدهند. اما آیا می‌توان با ویزای توریستی، پناهندگی کشوری را به دست آورد؟ کشورهای زیادی در دنیا هستند که هر ساله به دلایل مختلف از جمله شرایط ویژه‌ی…

بارگذاری بیشتر

آخرین ویدئوهای مهاجرتی

اکسپرس انتری, ویدئو, ویزای کاری کانادا

درباره اکسپرس انتری بیشتر بدانید

اکسپرس انتری یکی از بهترین روش‌ها برای دریافت اقامت کانادا در حال حاضر می‌باشد. این که این روش مناسب چه افرادی است و چگونه باید برای آن اقدام کنید را میتوانید در این ویدئو مشاهده نمایید

بارگذاری بیشتر

برای اطلاع از آخرین اخبار مهاجرتی عضو شوید !

قوانین و روشهای مهاجرت روز به روز در حال تغییر هستند و اگر بخواهید برنامه دقیق و هوشمندانه‌ای برای مهاجرت به کانادا داشته باشید بهتر است از این اخبار و قوانین اطلاعات کافی و به‌روز داشته باشید. ما تما آنها را با گوشتان خواهیم رساند

عضو شوید


آخرین مطالب مهاجرتی

ویزای تحصیلی کانادا

مجوز کار پس از تحصیل

مجوز کار پس از فارغ‌التحصیلی زمانی که دانشجوی خارجی فارغ‌التحصیل شود، باید مجوز کار پس از اتمام تحصیل را دریافت کند. در برخی موارد، این مجوز برای همسر و یا شریک زندگی قانونی دانشجوی خارجی که به صورت تمام‌وقت تحصیل می‌کند، وجود دارد. تحصیل در…

عمومی

بازدید از کانادا: به کدام نیاز دارم؟ TRV یا ETA

ویزاهای اقامت موقت (ویزاهای بازدید کننده) و eTA (مجوز سفر الکترونیکی) برای کانادا کانادا سالانه از بیش از 35 میلیون ساکن موقت (غیر مهاجران) استقبال می کند. به جز شهروندان کانادایی و اقامت دائم ، سایر افراد برای ورود به کانادا به عنوان بازدید کننده…

عمومی

استخدام کارگر خارجی در کانادا

استخدام کارگر خارجی در کانادا کارفرمایانی که علاقه مند به استخدام کارگر خارجی هستند ، باید اطمینان حاصل کنند که کارگرها از قوانین مهاجرت پیروی می کنند و کارگرانی را که مجوز کار دارند استخدام کنند. بسته به نوع و دامنه کار ، مدت کار…

اکسپرس انتری, ویدئو, ویزای کاری کانادا

درباره اکسپرس انتری بیشتر بدانید

اکسپرس انتری یکی از بهترین روش‌ها برای دریافت اقامت کانادا در حال حاضر می‌باشد. این که این روش مناسب چه افرادی است و چگونه باید برای آن اقدام کنید را میتوانید در این ویدئو مشاهده نمایید

ویزای تحصیلی کانادا

اطلاعات کلیدی ویزای تحصیلی

مهارت‌های زبان دو زبان انگلیسی و فرانسوی، زبان‌های رسمی کشور کانادا هستند. اکثر موسسه‌های آموزشی از افرادی که زبان انگلیسی، زبان اول آن‌ها نیست، مدرکی مانند تافل و یا آیلتس و یا مدرک زبان آکادمیک کانادا (CAEL) می‌خواهند و یا دانشجو می‌تواند در برنامه‌های زبانی…

ویزای تحصیلی کانادا

سوال‌های متداول تحصیل در کانادا

در مسیر دریافت ویزای تحصیلی کانادا همواره سوالاتی مطرح بوده که دانستن آن‌ها میتواند شما را در انتخاب مسیر درست راهنمایی کند. شما میتوانید سوالاتی که بیشتر در راه گرفتن ویزای تحصیلی کانادا مطرح میشود را در این صفحه بخوانید

ویزای توریستی کانادا

تبدیل ویزای توریستی به …

با توجه به اینکه  اخیراً بسیاری ادعا کرده‌اند که می‌شود ویزای توریستی کانادا را به ویزای اقامتی تبدیل کرد لازم است مواردی که درباره ویزای توریستی کانادا بین متقاضیان به‌اشتباه رواج یافته توضیح داده شود: ویزای توریستی محدودیت زمانی ندارد خیر. هنگام ورود به فرودگاه،...
ویزای کاری کانادا

مسیر جدید پرستاران خانگی

برنامه جدید مهاجرتی با نام پرستاران خانگی با نام‌های Home Child Care Provider Pilot و  Home Support Worker Pilot در لیست روش‌های مهاجرتی قرار گرفت و مسیر اقامت دائم را برای پرستاران واجد شرایطی که در کانادا دو سال سابقه کار کسب کنند فراهم می…