سازمان مهاجرتی سماکاو، مهاجرت قانونی به کانادا

آینده خود را

دریافت پناهندگی کانادا

طبق قراردادی که کشور کانادا با سازمان ملل امضا کرده است، افرادی که به دلایلی از قبیل مذهب، گرایش جنسی، عضویت در گروه اجتمایی خاص، عقاید سیاسی و یا تبعیض نژادی از طرف نیروی امنیت و پلیس کشورشان تحت خطر مرگ یا شکنجه باشند میتوانند اعلام پناهندگی نمایند. شرط اول این درخواست خروج از کشور مبدا است.

ویزای توریستی 5 ساله

ویزای مالتیپل کانادا (ویزای مولتی ) یا چندبار ورود (پنج ساله) به شما اجازه ورود و اقامت موقت در خاک کانادا را به مدت ۶ ماه در هر ورود برای بازه ۵ ساله خواهد داد. دارندگان ویزای مولتی کانادا می‌توانند بدون نیاز دوباره به ویزا تا ۵ سال وارد خاک کانادا شوند. دارندگان این ویزل اجازه تحصیل زیر ۶ ماه را نیز خواهند داشت

اسپانسری خانواده

ویزای والدین و فرزندان

اگر اقامت دائمی یا شهروندی کانادا را دارید می توانید والدین ، همسر و یا فرزندان زیر ۲۲ سال خود را برای گرفتن اقامت کانادا حمایت کنید.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

بسته به استان مورد علاقه‌تان برای زندگی در کانادا، نیاز به ۲۵۰ تا ۶۰۰ هزار دلار دارایی، ۱۰۰ تا ۴۰۰ هزار دلار قول سرمایه‌گذاری و ۲ سال سابقه مدیریت دارید تا بتوانید ویزای سرمایه گذاری کانادا دریافت کنید. در برخی از موارد میتوانید از امتیاز سفر اکتشافی قبل از تشکیل پرونده نیز بهره مند شوید.

ویزای کار کانادا

مهاجرت از طریق تخصص

با در دست داشتن یک پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی قادر خواهید بود برای کار در کانادا درخواست ویزا کنید. در بیشتر مواقع علاوه بر نامه تاییدیه اداره کار کانادا نیز برای نکمیل این درخواست مورد نیاز است.

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی

با گرفتن پذیرش از کالج ها و دانشگاه های کانادا میتوانید برای ویزای تحصیلی درخواست کنید. این ویزا به مدت تحصیل شما صادر شده و به شما اجازه کار همزمان با تحصیل در کانادا داده خواهد شد.

ویزای تحصیلی کانادا

سرمایه گذاری در کانادا